Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu

Telefon : (212) 588 48 30
Belgegeçer : (212) 632 80 70
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hobyarliahmetpasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : AKSARAY MAH. KARGI SOK. NO 14 FATİH / İSTANBUL
VİZYON : Öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen, İlköğretimde örnek olarak gösterilen, sportif ve kültürel alanda başarılı bir kurum olarak bilinmek Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak, öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında; topluma yön veren, örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmak.
MİSYON : Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu olarak eğitim öğretime açıldığımız günden itibaren Milli Eğitim Temel Kanununda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak benimsemiştir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :20
Öğrenci :400
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5197
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Derse Başlama:09:00 Ders Bitiş: 14:40 Kulüp Çalışması Başlama: 14:50 Kulüp Çalışması Nitiş: 16:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM Tramvay: T1 Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı: Haseki Tramvay durağında inilir. Okulumuz bu durağa 5 dakika yürüme mesafesindedir. Metro: M1 Atatürk Havalimanı-Yenikapı Metro Hattı: Aksaray Metro İstasyonunda inilir. Okulumuz bu durağa 5 dakika yürüme mesafesindedir. Otobüs: Haseki durağından geçen tüm otobüslerle okulumuza ulaşım sağlanır. Okulumuz Haseki durağına 5 dakika yürüme mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin arasında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkezi konumdadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda eTwinning projeleri, Veli Akademileri Projesi, Çocuk Yazarlar Projesi gibi projeler yürütülmektedir.
Yazdır :